ВАШЕТО ВОЗИЛО Е БЕЗБЕДНО СО НАС, А ВИЕ СО НЕГО!

icon

ЕКСПЕРТИ ЗА ГРИЖА НА ВАШЕТО ВОЗИЛО.

Искуство, експертиза, најнови алатки и технологија заправилна дијагноза и поправка на голем број автомобилски марки и модели.Веруваме дека квалитетната работа доаѓа од страста за она што го работите, анашиот тим дава максимум за вашите грижи да бидат на минимум за вашиотавтомобил.

icon

ПРОБЛЕМИ СО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ? НИЕ СМЕ ДОКТОРИ ЗА ТОА!

Секогаш се залагаме за правилно одржување и сервисирање навашиот автомобил. Без разлика дали барате сервис за брза поправка или целоснауслуга на долг рок, среќни сме што не најдовте. Горди сме на нашатапрофесионалност и стручна комуникација со нашите клиенти. Се стремиме секогашда ви ги понудиме најдобрите опции и најточната дијагностика.

icon

НЕГАТА ЗА АВТОМОБИЛ Е ПОВЕЌЕ ОД БРЗА ПОПРАВКА.

Одржувањето автомобил може да се спореди со грижата заздравјето на нашите сопствени тела. Се додека вашиот автомобил редовно сесервисира и одржува, може да се превенираат многу скапи поправки и големи штети.

За Нас

Репутација 25 години во создавање.

Се занимаваме со општа поправка на автомобили повеќе од две децении, а бизнисот продолжува да расте заедно со нашето искуство и експертиза..

Нашата мисија е да бидеме секогаш достапни за нашите клиенти и секогаш да испорачуваме највисоко ниво на услуги за клиентите; да го развиваме нашиот тим и да се стремиме постојано да се подобруваме.

Нашата визија е да бидеме автосервис на кој клиентите можат да се потпрат со голема доверба.

НАЈДОБРОТО МОТОРНО МАСЛО ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО

photo

ШТО НУДИМЕ

НАШИТЕ УСЛУГИ

icon

Поправка на мотор

Редовното одржување на моторот може да ја врати моќноста и ефикасноста на вашиот автомобил. Во автосервис Суљо вршиме поправки на моторот за да му помогне на вашето возило да трае подолго. Со нешто толку важно како поправка на моторот, верувајте им на експертите.

icon

Поправка на сопирачки

Од влошки за сопирачките и роторите на сопирачките до клештите на сопирачките и главниот цилиндар, нашите професионалците можат да ги поправат или заменат деловите на сопирачките за да ги одржат да работат како што треба.

icon

Поправка на акумулатор, стартување и полнење

Батеријата на вашиот автомобил можеби изгледа мала, но моќта што ја обезбедува е огромна. Кога батеријата ви е мртва, возилото е мртво. Не дозволувајте празниот акумулатор да ве заглави. Погрижете се да возите со полна моќност и посетете не.

icon

Поправка на гуми

Гуми на едно возило го носат товарот. Доколку треба да ја промените или залепите гумата на Вашиот автомобил, обратете се нај нас. Нашиот авто сервис е секогаш тука за Вас!

icon

Системи за ладење

Кога возите, деловите во вашиот мотор создаваат сериозно триење - а тоа триење генерира топлина. Моторите работат ефикасно кога се загреваат, а температурата ја одржуваат многу делови за ладење на моторот. Но, кога некој од тие делови ќе се оштети или ќе се скрши, вашиот мотор нема да може да работи на безбедна температура. Дојдете во нашиот сервис за да останете на безбедната страна на температурата.

icon

Центрирање на тркала, волан и суспензија

Центрирањето и суспензијата се одговорни за одржување на вашите тркала и тие се главен играч во спречувањето на вашиот автомобил да скршне од патот. Дозволете ни да ги отстраниме овие дефекти со закажување сервис и проверка. Ќе се погрижиме центрирањето и суспензијата да бидат подготвени да се справат секаде каде што ќе ве одведе патот!

Галерија

icon
icon
icon

АВТОМОБИЛСКИ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Најсовремени машини

МАСЛО, ФИЛТРИ И ТЕЧНОСТИ

Целосна дијагностика

АКУМУЛАТОРИ

Професионална Грижа

Контакт

Адреса

Ул.Деребој, Маршал Тито б.б.,
Тетово

Телефон

+389 70 599 112

Работно време

Понеделник-Петок(09:00 - 17:00)
Сабота-Недела(Затворено)

Loading
Your message has been sent. Thank you!