Јавете се
+389 70 599 112
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Локација
Маршал Тито бб, Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вашето возило е безбедно со нас, а вие со него!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЕКСПЕРТИ ЗА ГРИЖА НА ВАШЕТО ВОЗИЛО.

 
Искуство, експертиза, најнови алатки и технологија за правилна дијагноза и поправка на голем број автомобилски марки и модели. Веруваме дека квалитетната работа доаѓа од страста за она што го работите, а нашиот тим дава максимум за вашите грижи да бидат на минимум за вашиот автомобил.
 
 
 
 
 
 
 

ПРОБЛЕМИ СО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ? НИЕ СМЕ ДОКТОРИ ЗА ТОА!

 
Секогаш се залагаме за правилно одржување и сервисирање на вашиот автомобил. Без разлика дали барате сервис за брза поправка или целосна услуга на долг рок, среќни сме што не најдовте. Горди сме на нашата професионалност и стручна комуникација со нашите клиенти. Се стремиме секогаш да ви ги понудиме најдобрите опции и најточната дијагностика.
 
 
 
 
 
 
 

НЕГАТА ЗА АВТОМОБИЛ Е ПОВЕЌЕ ОД БРЗА ПОПРАВКА.

 
Одржувањето автомобил може да се спореди со грижата за здравјето на нашите сопствени тела. Се додека вашиот автомобил редовно се сервисира и одржува, може да се превенираат многу скапи поправки и големи штети.
 
 
 
 
 
 
 

за нас

 
Репутација 25 години во создавање.

Се занимаваме со општа поправка на автомобили повеќе од две децении, а бизнисот продолжува да расте заедно со нашето искуство и експертиза..

 
Нашата мисија е да бидеме секогаш достапни за нашите клиенти и секогаш да испорачуваме највисоко ниво на услуги за клиентите; да го развиваме нашиот тим и да се стремиме постојано да се подобруваме.
 
Нашата визија е да бидеме автосервис на кој клиентите можат да се потпрат со голема доверба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

што нудиме

 

Нашите услуги

 
 
 
 

Поправка на мотор

 
Редовното одржување на моторот може да ја врати моќноста и ефикасноста на вашиот автомобил. Во автосервис Суљо вршиме поправки на моторот за да му помогне на вашето возило да трае подолго. Со нешто толку важно како поправка на моторот, верувајте им на експертите.
 
 
 
 
 
 

Поправка на сопирачки

 
Од влошки за сопирачките и роторите на сопирачките до клештите на сопирачките и главниот цилиндар, нашите професионалците можат да ги поправат или заменат деловите на сопирачките за да ги одржат да работат како што треба.
 
 
 
 
 
 

Поправка на акумулатор, стартување и полнење

 
Батеријата на вашиот автомобил можеби изгледа мала, но моќта што ја обезбедува е огромна. Кога батеријата ви е мртва, возилото е мртво. Не дозволувајте празниот акумулатор да ве заглави. Погрижете се да возите со полна моќност и посетете не.
 
 
 
 
 
 
 
 

Поправка на гуми

 
Гуми на едно возило го носат товарот. Доколку треба да ја промените или залепите гумата на Вашиот автомобил, обратете се нај нас. Нашиот авто сервис е секогаш тука за Вас!
 
 
 
 
 
 

Системи за ладење

 
Кога возите, деловите во вашиот мотор создаваат сериозно триење - а тоа триење генерира топлина. Моторите работат ефикасно кога се загреваат, а температурата ја одржуваат многу делови за ладење на моторот. Но, кога некој од тие делови ќе се оштети или ќе се скрши, вашиот мотор нема да може да работи на безбедна температура. Дојдете во нашиот сервис за да останете на безбедната страна на температурата.
 
 
 
 
 
 

Центрирање на тркала, волан и суспензија

 
Центрирањето и суспензијата се одговорни за одржување на вашите тркала и тие се главен играч во спречувањето на вашиот автомобил да скршне од патот. Дозволете ни да ги отстраниме овие дефекти со закажување сервис и проверка. Ќе се погрижиме центрирањето и суспензијата да бидат подготвени да се справат секаде каде што ќе ве одведе патот!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Пополнете ја формата и ние ќе Ве контактираме.
 
 
 
 
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

АВТОМОБИЛСКИ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 
 
 
 
 
 

МАСЛО, ФИЛТРИ И ТЕЧНОСТИ

 
 
 
 
 
 

АКУМУЛАТОРИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
 
 

Адреса

 
Ул.Деребој, Маршал Тито б.б., Тетово
 
 
 

телефон

 
 
 
 
 
 

Е-пошта

 
 
 

Работно време